NETTITERAPIA

Nettiterapia on tutkitusti tehokasta

Nettiterapia on verkossa tehtävää terapiaa, jossa vuorovaikutus tapahtuu sähköpostiviestin, chatin, skype-videopuhelun ja puhelun avulla. Netissä psykoterapia on tarjolla myös sinulle, joka asut ehkä ulkomailla, et ehkä pääse liikkumaan liikkumisrajoitteiden, sairauden tai kulkuyhteyksien puuttumisen vuoksi, kotikulmiltasi ei ole löytynyt sopivaa terapeuttia, olet ehkä kotona lapsia hoitava vanhempi tai ehkä haluat tavata terapeuttia mieluummin kotisohvaltasi tai lähipuistostasi käsin.

Verkossa tapahtuva terapia on tutkitusti tehokasta ja sen sovelluksia käytetään jo laajalti muun muassa sairaanhoitopiireissä.

Toimin netin kautta niin yksilö- kuin pariterapeuttina. Myös nettiterapiassa sovellan voimavarakeskeisiä ja kognitiivisia työtapoja. Tavallisesti nettiterapia on lyhytterapiaa (8–20 kertaa), ja kohdentuu tavoitteelliseen työskentelyyn tietyn, määritellyn pulman kanssa. Myös pidemmät työskentelysopimukset ovat kuitenkin mahdollisia monisyisimmissä vaikeuksissa.

Voit mielihyvin kysyä lisätietoja nettiterapiasta. Vastaan mielelläni kysymyksiin.

Terapiapalvelu Dialogos: Helsinki, Uusimaa ja Kanta-Häme

Toiminimeni on Terapiapalvelu Dialogos. Jos tapaamme kasvotusten, toiminta-alueeseeni kuuluvat Helsinki sekä tarpeen mukaan koko Uusimaa ja Kanta-Häme. Helsingissä vastaanottoni on Pikku-Huopalahdessa. Sinne on hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.
VARAA AIKA tai KYSY LISÄÄ.