VALOKUVATERAPIA

Valokuvaterapia käyttää apuna kuvan voimaa

Valokuvaterapiassa työstetään tunteita, kokemuksia ja ajatuksia käyttämällä valokuvien ja valokuvauksen aktivoivaa voimaa apuna. Tavoitteena on lisätä itseymmärrystäsi ajatusten, kokemusten ja tunteiden suhteen ja edesauttaa siten henkilökohtaista kehittymistäsi, antaa keinoja kriiseistä ja vaikeuksista selviytymisille sekä lisätä itsetuntemusta.

Terapiassa voimme tutkia omaelämäkerrallisia valokuvia esimerkiksi perhealbumeistasi, katsella yhdessä muiden ottamia kuvia jotka puhuttelevat sinua (kortit, valokuvat, nettikuvat, aikakauslehdistä löydetyt kuvat jne.) ja ottaa myös uusia kuvia.

Käytän valokuvaterapiaa itsenäisenä terapiana, mutta myös yhtenä osana yksilö- pari,- tai perheterapiaa.

Miten valokuvaterapiaan pääsee?

Jätä yhteystietosi. Otan yhteyttä ja voimme sopia ensimmäisen ajan. Jos olet epävarma, jätä silti tietosi, niin voimme keskustella tilanteestasi puhelimitse. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Valokuvaterapia ei ehkä ole kovin tunnettua, ja saattaa herättää kysymyksiä. Kysy rohkeasti lisää! Kerron asiasta mielelläni.

Terapiapalvelu Dialogos: Helsinki, Uusimaa ja Kanta-Häme

Toiminimeni on Terapiapalvelu Dialogos. Toiminta-alueeseeni kuuluvat Helsinki sekä tarpeen mukaan koko Uusimaa ja Kanta-Häme. Helsingissä vastaanottoni on Pikku-Huopalahdessa. Sinne on hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.
VARAA AIKA tai KYSY LISÄÄ.